Blokkenschema online!

We hebben het blokkenschema af en hij staat online! Gedurende het festival spelen er 23 acts op 11 verschillende locaties in de binnenstad. Het middagprogramma met exclusieve sessies begint om 15.00 uur. Het avondprogramma start om 17.30 uur. Voor zowel het avond- als middagprogramma is een festivalpolsbandje nodig.

De Statenzaal is nieuw in het middagprogramma, voorheen werd deze alleen tijdens de avond gebruikt. Op deze schitterende locatie zullen Ben Caplan, Alberta Cross en Julia Jacklin een sessie verzorgen. Op andere locaties zijn er sessies van Bjarke Ramsing, Folly & The Hunter, Hydrogen Sea en Drivin’ N Cryin’. Drivin’ N Cryin’ speelt exclusief ’s middags in Café In de Buurt en is niet tijdens het avondprogramma te zien.

Ook nieuw is dat de middagsessies alleen toegankelijk zijn met een festivalpolsbandje (Plato is wel vrij toegankelijk). Deze zijn ’s middags vanaf 14.00 uur verkrijgbaar bij Café In De Buurt en bij de Statenzaal. Vanaf 17.00 uur kan dat ook bij Hedon. Om een polsbandje te krijgen dien je een geldig festivalticket ingeleverd te worden, deze zijn nog te koop via de website, Plato Zwolle en Minstrel Music.

Nieuwe festivallocaties in de avond zijn Jack’s Music Bar en het Loading Dock van Theater De Spiegel. Deze twee rauwe en vuige podia lenen zich perfect voor rock bands.

Café In De Buurt is weer de Festival Hangout, waar men de hele dag terecht kan voor fijne bieren en muziek. Ook de (vaak legendarische) officiële afterparty vindt hier plaats.
Voor bezoekers die goed en betaalbaar willen eten: Café Het Vliegende Paard biedt een voordelige stadshap aan. Overnachten kan voordelig bij Hotel Lumen, voor slechts €50 is een tweepersoonskamer te boeken.

Klik hier om het blokkenschema te bekijken en/of te downloaden.