Info

LET’S GET LOST
in music and places

— POLSBANDJES

Om toegang te krijgen tot de locaties heb je het festivalpolsbandje nodig. Je kunt vanaf 14.00 uur je polsbandje ophalen bij Café In De Buurt en de Statenzaal. Vanaf 17.00 uur ook bij Hedon.
Let op! Voor de middagsessies heb je óók een polsbandje nodig! Alleen Plato is vrij toegankelijk. Je polsbandje krijg je op vertoon van je festivalticket. En die koop je hier.

— DAGKASSA

Je kan 29 oktober vanaf 14.00 uur bij In De Buurt en de Statenzaal tickets kopen. Let wel, dit kan alleen via pinbetaling, geen cash! Vanaf 17.00 kun je óók bij Hedon tickets kopen, met zowel cash als pinpas. Tot 17.00 uur betaal je het voorverkoop tarief van €25 (exclusief servicekosten). Na 17.00 uur kost een kaartje €29,50. Uiteraard alleen als we niet vooraf uitverkopen.

— TIJDEN

Vanaf 15.00 uur zijn er (akoestische) sessies in de stad. Het reguliere (avond) programma begint om 17.30 uur. Om 03.00 uur sluit het festival.

— FESTIVAL HANGOUT - CAFÉ IN DE BUURT

We gebruiken het mooiste café van Zwolle als onze festival hangout. Kom er gezellig langs voor een drankje en praat fijn bij met jerienden. Bij In De Buurt spelen ook bandjes en kun je er genieten van een erg fijn bierassortiment.
Vanaf 00.00 uur kun je er terecht voor de afterparty. Wie er vorige jaren bij was weet dat In De Buurt en Lets Get Lost een legendarische combinatie is. Ook onze festival hangout is alleen toegankelijk met een polsbandje!

— OVERNACHTEN - HOTEL LUMEN - !VOLGEBOEKT!

Update 28-10: Hotel Lumen is volgeboekt, hier zijn dus geen kamers meer verkrijgbaar.
Geen idee hoe je terug moet komen? Geen probleem, want je kunt voor een prikkie overnachten in het piekfijne Hotel Lumen. Voor de speciale Let’s Get Lost prijs van slechts €50 is een tweepersoonskamer helemaal voor jou/jullie. Slaap lekker!

— LET’S GET LOST STADSHAP

Het Vliegende Paard biedt een goede maaltijd aan voor een zacht prijsje. Je hebt keuze uit meer dan 20 gerechten: diverse soorten pasta, spareribs, bami, salades, enz. Dat alles voor een bedrag tussen de €2,50 en €7,-. Lekker toch?!

— OVER LET'S GET LOST

Let’s Get Lost is een ontdekkingstocht met alternatieve muziek op niet-alledaagse locaties in de binnenstad van Zwolle. Opkomende Indie-gerelateerde muziek en haar subcultuur met (inter)nationale acts en bands.

In de middag kun je de gratis toegankelijke akoestische middagsessies op diverse plekken in de stad bezoeken. Vanaf ca 15:00 uur tot diep in de nacht kun je dwalen door de stad en spannende muziek ontdekken van ons festivalprogramma dat toegankelijk is met een toegangskaartje.

De charme van de binnenstad met intieme speellocaties, rijke historie, bijzondere architectuur of meer een underground karakter, maken je beleving compleet. Zo maakten wij eerder gebruik van onder andere de Statenzaal, Sassenpoort, Galerie Het Langhuis, De Verhalenboot, Museum De Fundatie, Blauwdruck en Poppodium Hedon.

— CONTACT

Vragen of opmerkingen over Let’s Get Lost? Neem contact met ons op via info@lets-get-lost.nl.